Aqua-Ocean, uw online rif specialist!


Aqua-Ocean, uw online rif specialist!

 

Aqua-Ocean, de specialist op het gebied van zeeaquarium vrolijk gekleurde vissen schitterende koralen en totaalconcepten inclusief onderhoud van uw aquarium! Bij ons vindt u alles waarnaar u op zoek bent!

Mededeling: Per 01-01-2016 zijn de prijzen van Aqua-Medic volgens de nieuwe catalogus aangepast

Wij zijn een online zeeaquarium specialist met bijzondere services en een ongekend assortiment. We assisteren u graag bij al uw aquaria wensen, van aquarium tot vissen.

Naast de online verkoop is Aqua-Ocean gespecialiseerd in het leveren van totaal aquariums voor zowel particulieren als de zakelijke klant. Van klein tot groot staan wij klaar en open voor al uw wensen en vragen.

Bij Aqua-Ocean heeft u de mogelijkheid om een (zee)aquarium te kopen, huren, maar ook een (lease)koop constructie behoort tot onze mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij een totaal concept door u een onderhoudscontract te bieden waardoor u de zekerheid heeft van een altijd optimaal aquarium! Wij informeren u graag over deze mogelijkheden.

U kunt bij ons terecht voor de standaard complete aquariums maar daarnaast maken wij geheel ingaand op uw wensen aquariums op maat waardoor het tot in detail afgestemd kan worden op uw wensen! Naast het leveren, bouwen wij maatwerk aquariums, plaatsen deze voor u en richten hem geheel in!

Naast een bescheiden online verkoop is Aqua-Ocean met name gespecialiseerd in het leveren van totaal aquariums voor particulieren en de zakelijke markt. Zowel verkoop als lease, en het bouwen/plaatsen/inrichten en onderhouden van zoet- als zoutwater aquariumsystemen.

Aqua-Ocean kan voor u en perfect aquarium uit eigen fabriek aanbieden.
-In elke maat leverbaar
-Compleet met LED verlichting
-Compleet pompen en filtratie
-Meubel MDF in elke kleur en hoogglans leverbaar
-Snelle levertijden en vakkundig bezorgt

- De hele website van Aqua-Ocean is SSL beveiligd. Alle transacties en verstrekte gegevens zijn goed beschermd.

- Professionele dienstverlening & deskundig advies. Wij staan voor u klaar. Per email, telefoon of bij u op lokatie.

- Gratis verzending bij besteding vanaf €100. Dit geld uitsluitend voor de aankoop van producten,  en niet voor dieren of maatwerk.

- Persoonlijke levering van al uw bestelde wezens. Bezorgdagen: woensdag en vrijdag. Binnen heel Nederland.

- Ons team aquariumbouwers levert zowel acryl als volglas aquariums. Meer dan 15 jaar ervaring in huis.

Al onze producten zijn weloverwogen geselecteerd op basis van functionaliteit, gebruiksgemak, kwaliteit materiaal en (indien van toepassing) fabrieksgaranties. Met trots draagt Aqua-Ocean dan ook de volgende kwaliteitsmerken in haar assortiment.

Aqua-Ocean en de bezorging van uw levende bestelling

Ontdek wat wij voor uw aquarium kunnen betekenen. Ons zoutwaterdieren assortiment houden we constant     up-to-date. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u met een gerust hart uw vissen, koralen etc. kunt bestellen. Deze levende bestellingen bezorgen we zelf, direct van de groothandel (De Jong Marinelife en Biemans groothandel) naar uw bestemming.

Aqua-Ocean beschikt over een groots assortiment o.a. bestaande uit; vissen, koralen, anemonen, kokerwormen, schelpdieren, naaktslakken, kreeftachtigen, garnalen, sponsen, algen, kwallen, zeepaardjes en zee egels.

Aqua-Ocean staat garant voor een correcte levering van gezonde, prachtige dieren bij aankomst.

Waarschuwing: Een dier is geen ding. Onderzoek altijd van te voren of uw aquarium voldoet aan de minimale eisen voor een aangenaam bestaan. Indien u op zoek bent naar informatie omtrent het houden van zoutwater dieren nodigen wij u uit om ons kenniscentrum te bezoeken.

Online Zoutwatervissen Kopen                                             Online Lagere Dieren Kopen

vissen assortiment aqua-ocean

alle leveranciers van aqua-ocean

Volg ons op Twitter              Volg ons op Facebook

twitter logo        logo facebook

Aqua-Ocean is een online winkel, d.w.z. dat wij geen prijsstunter zijn, Aqua-Ocean gaat meer voor service en kwaliteit, Echter door concurrentie staan prijzen continu onder druk.

Mocht u een artikel bij ons willen aanschaffen maar elders goedkoper hebben gezien laat het ons weten via onze verkoopbinnendienst op E-mail: aqua-ocean@live.nl

Zij zullen u een concurrerende prijs voorstellen.

Met vriendelijke groet,

Team Aqua-Ocean