Aquarium kopen te duur ?? Aquarium leasen, Vergeet het werk, geniet direct.

Vindt u de aankoop van een aquarium te duur, of heeft u geen ervaring en wilt u dit eerst uitproberen zonder grote aankopen te doen , Wat dacht u dan van een Lease (huur) aquarium.

 

Aquarium leasen is een lease service van Aqua-ocean. Wij specialiseren ons in het leasen van plug & play aquariums voor particulieren, instellingen en bedrijven. Met een aquarium in uw woning, entree, werk- of wachtruimte schept u op een zeer eenvoudige manier een ontspannen en aangename sfeer.

 

Aqua-Ocean is een dynamisch bedrijf dat zich nu al een paar jaar heeft gespecialiseerd in het plaatsen, inrichten en onderhouden van aquaria compleet met vissen, planten, stenen en verlichting. Aqua-Ocean is er speciaal voor die bedrijven die wél sfeer willen hebben, maar niet de zorg van het onderhoud. Dit alles natuurlijk met een indrukkend aquarium voor een aantrekkelijke lease (huur) prijs.

 

Ons concept werkt eenvoudig en als volgt:

– Eenmalige plaatsingskosten

– Een vast maandbedrag bij een 1-2-3 jarig contract

– Betaling per 3 maanden vooraf

– Extra onderhoud en service appart mogelijk

– Uw leased of huurt al een aquarium vanaf   99,00  ex btw per maand

 

 

                

 

Het team van Aqua-Ocean staat u of uw organisatie graag bij in het definiëren en realiseren van het gewenste aquarium, inclusief inrichting en eventueel onderhoud. Ons team specialiseerd zich in het leasen van zoet- en zoutwater aquariums.

 

 

Aqua-Ocean bied u

 

– maandelijks een betaalbaar tropisch aquarium

– professionele techniek, aflevering en onderhoud

– een op maat gemaakt aquariumplan

– keuze uit verschillende contractsvormen

– voordelige uitbreidingsmogelijkheden

 

 

 Laat ons weten wat uw eisen en wensen zijn en wij maken binnen een kort tijdsbestek een passend voorstel op basis van een vaste maandelijkse vergoeding (inclusief plaatsing, invulling en eventueel onderhoud).

 

 

 

               

 

 

 

Inmiddels geven ook vele onderzoeken wetenschappelijke onderbouwing aan de stelling dat een aquarium positieve invloed heeft op de mens. Diverse universitaire onderzoeken tonen herhaaldelijk aan dat mensen zich beter voelen en meer ontspannen zijn als een aquarium hen afleiding biedt. En met de techniek van vandaag is toegang tot een professioneel aquariumsysteem makkelijker dan ooit te voren.

 

Wat dacht u van een aquarium in de (wacht)ruimten in verzorging- en ziekenhuizen, de receptie van een kantoor, of bij u zelf thuis. Bij Aqua-Ocean hoeft u zich geen zorgen te maken over alle bijkomstigheden en alleen maar genieten en ervaren wat een aquarium met u doet! Ons bedrijf kan de zorgen over plaatsing, inrichting en de complete verzorging & onderhoud voor u professioneel uit handen nemen,  zodat u tijd heeft om te doen waar u goed in bent.

 

 

Contact

 

Voor meer informatie over onze aquarium lease plannen kunt u ons door de weeks tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op 06-38580311. Ook kunt u ons berichten via ons email adres info@aqua-ocean.nl. Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw schrijven! Wij danken u bij voorbaat voor uw interesse. 
 
 

Vriendelijke groet,
 
Team Aqua-Ocean
 

 

 

 

Aquarium Therapie voor de menselijke gezondheid

 

Recente studies hebben aangetoond dat het kijken naar vissen in aquaria vele therapeutische effecten, om te noemen een opmerkelijke en nuttige daling van de bloeddruk, hartslag en spierspanning heeft. In tal van studies komt naar voren dat patiënten in afwachting van tandheelkundige ingreep bleek dat aquarium kijken net zo effectief is als hypnose in het verminderen van angst. Het is inmiddels alom bekend van dolfijnen die kinderen helpen met emotionele stoornissen! Aangetoond is dat bijvoorbeeld het kijken naar vissen in een aquarium kinderen met de diagnose Attention Deficit / Hyperactivity Disorder, ADHD veelvuldig kalmeerde.

 

Vrijwel elk aquarium, van groot tot klein, heeft een voordeel. Een aquarium in uw omgeving kan uw leven op vele andere manieren positief beïnvloeden en verbeteren. Of als u thuis komt na een drukke dag, en kijk hoe de vissen rustig door het aquarium zwemmen, ritmisch kijken naar de planten … ontspannen en genieten!

 

Dit is slechts een greep van enkele voorbeelden, waaruit blijkt dat een aquarium op zowel de educatieve en esthetische voordelen heeft op de mens, mensen die een aquarium zelf houden en genieten van het kijken, de gezondheid ten goede komt.

 

 

                    

       

 

 

 

Enkele voordelen om te leasen bij Aqua-Ocean

 

– Uw aquarium professioneel geplaatst/opgestart.

– Weloverwogen samenstelling vissen, planten en/of lagere dieren.

– Deskundige onderhoudsactiviteiten; watertesten, schoonmaak, waterverversing en snoeiwerk.

– Korting op uw extra aanschaf van vissen, planten en koralen, gedurende de lease periode.

 

 

Betaling en kosten

 

De leasekosten zijn per maand (excl. b.t.w.) conform de omschrijving voor een periode van 1-2 of 3 jaar. Na de leaseperiode kan het aquarium en de bijbehorende techniek uw eigendom worden. Betalingen via automatisch incasso per 3 maanden vooraf. Op verzoek kunt u een extra (maandelijks) onderhoudscontract afsluiten welke we graag in overleg samenstellen! Lease voor particulieren is eveneens mogelijk op basis van een bankgarantie gedurende de leaseperiode.

 

Er is al een lease / huur aquarium vanaf  99,00 ex btw per maand

 

Senioren/65+ en gehandicapten genieten een korting van 10% op de maandelijkse kosten!