To Read this page in English click here

 

ACRYL

Aqua-Ocean bouwt en plaatst sinds een paar jaar  Acryl voorzet ruiten in zowel vijvers als zwembaden. Als u interesse heeft in een ruit van Acryl verwijzen wij naar de link  Acryl   dan helpen we u graag verder.

                                                                                                                                            
                               

                                                                                                                                                                 

Aqua-Ocean werkt samen met Nederlands grootste aquariumbouwer de Firma AquaLife  voor zowel de particuliere als zakelijke markt,

AquaLife aquariumbouw is verre de beste partner op het gebied van kleine en grote zee en zoetwater projecten

AquaLife staat samen met Aqua-Ocean garant voor Detail en super kwaliteit, en dat begint al bij de basis.

 

In tegenstelling tot andere aquariumbouwers heeft AquaLife oog voor detail en kwaliteit, RVS frames strak gelast en behandeld tegen roest.

 

 

Ook het glassoort is van hoge kwaliteit, en daarmee is Optic White helderder dan andere glassoorten waardoor uw aquarium nog van zich laat spreken.

Wij werken met  uitsluitend met deze glassoorten voor grotere projecten.

 

( Direct naar aquariums met Optic White glas .. Klik Hier…)

 

Aqua-Ocean levert  samen met Aqualife aquariumbouw elk maatwerk aquarium, plaatsing en onderhoud.
Daarnaast is Aqua-Ocean is al jaren specialiseert  in het leveren van scherp geprijsde totaalpakketten voor elk zoet- en zoutwater aquarium projecten. 

Onze teams leveren uitstekend maatwerk aquariums en bouwen daarnaast aquariumsystemen die juist erg afwijken van de  meeste gangbare aquariums.

 

 

 

Aqua-Ocean werkt met diverse soorten Optic White Glas,

 

Optic White glas is:

– Helderder dan elk ander elk ander type glas

-90% lichtdoorlatend, waardoor u meer beleving ziet in uw aquarium

 

Naast het voordelig bouwen en plaatsen van kwaliteitsaquariums levert Aqua-Ocean ook complete inrichtingen met alle benodigdheden voor een concurrerende totaalprijs.

 

Als u offertes aan het vergelijken bent en u vraagt zichzelf af of u een aantrekkelijker aanbod kan krijgen, neem dan gerust contact met ons op.

Ons team onderzoekt graag wat we voor u of uw organisatie kunnen betekenen.

 

Op deze pagina vind u een gedetailleerd overzicht van al onze maatwerk specialiteiten.

 

 

        

 

        

 

Volglas Partnership

 

Aqua-Ocean levert goed geprijsde kwaliteits zoet- en zoutwater aquariums, terrariums en winkelstellingen. Onze teams hebben  meer dan 15 jaar ervaring en beschikken over alle benodigde state of the art techniek voor hoogwaardige glas producten. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij u of uw organisatie een bijzonder voordelig tarief aanbieden, ongeacht de omvang van uw wensen. Daarnaast kan Aqua-Ocean dankzij haar grote assortiment en dynamische diensten praktisch alles aan u leveren wat u maar wenst. Van techniek tot dieren, van onderhoud tot aqua-scaping.

 

Elk aquarium dat bij Aqua-Ocean wordt besteld, wordt ambachtelijk met de hand gemaakt. Het productie proces duurt 4 tot 6 weken. Tijdens het gehele proces, van ontwerp tot aflevering, denkt ons team constant met u mee, wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en elke stap in het bouwproces eindigt met quality checks. Zo bent u als klant altijd verzekerd van onberispelijke kwaliteit, voorspoedige bouw en het perfecte systeem voor de nieuwe bewoner(s).. 

 

 

Bijzonder Maatwerk

 

Voor al uw bijzondere volglas wensen: Aquaria muur inbouw, aquaria verwerkt in meubilair, wandaquariums, glasbakken van buitengewone formaten en exclusieve materialen voor meubelafwerking / muur inbouw. Maak uw wensen aan ons bekend en Aqua-Ocean bedient u of uw organisatie snel met een aantrekkelijk voorstel.

 

 

 

 

 

 

Meubelbouw 

 

Bijpassende aquarium / terrarium / stelling meubels worden merendeels in kleur gebouwd. Naast kundige meubelbouw heeft u standaard de keuze uit 10 verschillende motieven / kleuren. In bijzondere gevallen werkt  Aqua-Ocean samen met andere gespecialiseerde aquarium en meubelbouwers. In overleg kunnen we al uw wensen realiseren.

     

     

         
     

 

 

Volglas Details

 

– Glas; kwaliteit van wereldklasse lasergestuurd gesneden, ambachtelijk afgewerkt.

– Alle aquariums / terrariums / stellingen kunnen geboord worden, alle gaten worden afgeleverd met geslepen randjes.

– Alle hoeken van de glazen platen worden secuur geslepen, het eindresultaat zijn fijne zachte randjes.

– Bij het vastlijmen van de glazen platen kunt u kiezen uit transparante of zwarte kit. Wij rekenen hiervoor geen meerprijs.

– Aquariums kunnen ook op lokatie gebouwd worden, voor moeilijk bereikbare lokaties hanteren wij kraantechniek.

 

Aquarium Opties

 

– Keuze uit een interne of externe biofilter een nat-droogsysteem of sump.

– Diverse mogelijkheden voor een bodemafzuigsysteem, droogkamer of overloopsysteem.

– Ons team plaatst op zeer kundige wijze achterwanden in alle zoetwater aquariums en terrariums.

– Bij het plaatsen van de achterwand is het ook mogelijk deze in een andere kleur te spuiten. Vele wanden beschikbaar.

– Op de bodem van uw zoetwater bak of terrarium kunnen wij op verzoek een zig-zaggend verwarming element plaatsen.

– Aan de hand van uw verlichting wensen, helpen we u graag verder. Ons team monteert, indien nodig, alles voor u.

– Een onderhoudscontract dat bij u past. Het is mogelijk om alle onderhoudsactiviteiten aan ons te laten uitbesteden.

 

 

Onderhoudscontract & Restyling

 

Voor een kleine vergoeding per maand zorgt ons team voor watertesten, schoonmaak, snoeiwerk en nog veel meer. Voor een 'restyling' van een bestaand aquarium kunt u ons ook inhuren. Aqua-Ocean levert op professionele wijze complete zoet- en zoutwater biotopen voor een aantrekkelijke totaalprijs.

 

Zoetwater Volglas Aquariumbouw

 

Alle zoetwater aquarium meubels bestaan uit een metalen frame, die is voor behandeld met een primer in de kleur geel en wordt in de kleur blauw afgelakt. Al onze aquaria kunnen voorzien worden van alle benodigde techniek zoals overloop, kabeldoorvoer, ect. De aangegeven hoogte van het meubel is 65-70 cm hoog. Het is ook mogelijk het frame te voorzien van stelpoten. Een standaard zoetwater maatwerk aquarium meubel combi, is goedkoper dan de zoutwater combi, maar deze maatwerk aquariums zijn dan enkel geschikt voor zoetwater projecten.

 

Zoutwater Volglas Aquariumbouw

 

Aquariums met vaste kap, met formica onder en bovenlijst met deksel. Onder de bodem is een houten strip geplaatst van 12 mm. Onze zoutwater aquarium meubels bestaan uit een hoogwaardig roestvrije-stalen-frame (R.V.S.316) en kunnen tevens geleverd worden zonder bekleding materiaal (formica) en schuifdeuren. Al onze aquaria kunnen voorzien worden van alle benodigde techniek zoals overloop, kabeldoorvoer, ect. De aangegeven hoogte van het meubel is 65-70 cm hoog.  Het is ook mogelijk het frame te voorzien van stelpoten.

 

 

Standaard Maatwerk Combinaties

 

Aqua-Ocean levert alle standaard type aquariums. Deze maatwerk systemen worden zowel voor zoet- als zoutwater opgeleverd. U heeft natuurlijk de vrije keuze om gewenste bijhorende externe of interne techniek uit te kiezen. In overleg zal Aqua-Ocean uw aquarium naar wens afleveren.

 

       

      

  
 

Dieren, Techniek & Onderhoud

 

Aqua-Ocean specialiseert zijn met nadruk in het leveren van totaalpakketten. Dankzij ons totaalconcept kunt u erg voordelig in een keer uw aquarium, meubel, techniek, opstartbenodigdheden en onderhoudsartikelen aanschaffen. In overleg kunt u met korting via onze webwinkel uw gewenste dieren / producten aanschaffen, wij zullen deze vervolgens op het gewenste moment afleveren. Het is ook mogelijk om ons een lijst te geven met de gewenste dieren / producten, na ontvangst maken wij een offerte en versturen deze per brief/email, inclusief diverse betaalopties. Klik hier voor meer bestelinformatie.

 

Sealife

 

Zowel kleine aquariums, maar ook grootte projecten zoals u hier ziet doet Aqua-Ocean van bv SeaLife het
Onderhoud, inspectie, plaatsen van dieren en techniek.

Bij ons treft de juiste partner als het gaat om samenwerking op projectmatige basis voor particuliere als openbare aquariums.

Opstart:   lagere dieren | levend steen | vissen | zandzeezout

 

 

Techniek:   afschuimer | co2filterpomp | koelingmeettechniek | osmose

 

                     opvoerpomp | ozon | reactor | stromingpompverlichting | verwarming

 

 

Onderhoud:   behandelingen | filtermateriaal | gafzak | schoonmaaktest set | toevoegingen | voeding

 

 

Bent u op zoek naar artikelen die niet in onze webwinkel staan? Geen probleem, op aanvraag kunnen wij u alles leveren. Naar verwachting realiseren wij in het voorjaar 2013 een gespecialiseerde zoetwater aquaria winkel. Tot die tijd leveren wij overige zoetwater techniek alleen op aanvraag. Bent u mogelijk geïnteresseerd in het bestellen van zoetwater dieren? Contacteer ons dan voor de mogelijkheden. 

 

 

Garantie

Aqua-Ocean geeft op al haar maatwerk producten 12 maanden garantie. Al onze producten en onderdelen die wij dragen in het online assortiment bevatten fabrieksgaranties van een of meerdere jaren. Bij aanschaf van dieren gelden geen garanties, wij staan alleen garant voor de aflevering van kerngezonde dieren. Het is wel mogelijk om bij Aqua-Ocean een garantie certificaat te kopen. Dit certificaat kan gebruikt worden als een extra verzekering voor bijvoorbeeld garantie verlenging bij aankoop aquarium,  techniek, aanschaf vissen of koralen.

 

Contact

 

Voor meer informatie over onze dieren, producten en aquariumbouw kunt u ons doordeweeks tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op 06-38580311. Ook kunt u ons berichten via ons email adres aqua-ocean@live.nl. Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw schrijven! Wij danken u bij voorbaat voor uw interesse.

 

Team Aqua-Ocean