Verzenden & retouren

 

Aqua-Ocean hanteert verschillende verzendwijzen voor haar dieren en producten. Hier kunt u alle informatie vinden met betrekking tot:

 

1) Productzendingen

2) Levende have

 

 

 

1) Productzendingen:

 

5 tot 7 werkdagen.

 

Bij besteding onder €100 rekenen wij €8,25 verzendkosten.

Bestellingen vanaf €100 worden gratis verzonden. (m.u.v. levende have)

 

De meeste producten bezorgt Aqua-Ocean met 5 tot 7 werkdagen, er zijn echter enkele producten die een langere levertijd meebrengen; 5 tot 10 werkdagen. Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u per email direct een 'track & trace' code. Met deze code kunt u het bezorgingstraject op de voet volgen.

 

Details:

Aqua-Ocean verstuurd uw bestelling bij voorkeur als een compleet pakket. Dit betekent dat als u artikelen bestelt met verschillende levertijden u één levering mag verwachten met daarin al uw producten. Meeste artikelen verstuurt Aqua-Ocean met PostNL. Er zijn echter enkele fragiele goederen die wij niet via PostNL sturen, maar juist persoonlijk met onze eigen koerrierdienst afleveren. Dit geld met name voor de verzendingen van lichtkappen en aquariums. Een persoonlijke levering via onze koerrierdienst brengt geen extra levertijd met zich mee.

 

Bij uw aankoop beschikt u over een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Dit betekent dat u vanaf het moment van ontvangst 14 dagen de tijd heeft om de artikelen te retourneren. Op voorwaarde dat u de artikelen in originele staat/verpakking, compleet en onbeschadigd aanlevert. Aqua-Ocean vergoed geen verzendkosten van retourzendingen, deze zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie over onze voorwaarden, klik hier.

 

In uitzonderingsgevallen kan de afhandelingstijd van PostNL langer zijn dan doorgaans, in dat geval zal Aqua-Ocean voortijdig contact met u opnemen om u hiervan op de hoogte te stellen. De bestellingen worden aangetekend verstuurd en zijn verzekerd tot €500. Bestellingen boven de €500 worden extra verzekerd verzonden. Dit betekent dat uw aangekochte artikelen altijd voor het totale bedrag verzekerd verzonden worden.

 

Momenteel kunnen alleen Nederlandse klanten direct bij ons afrekenen, woont u in belgië en bent u geïnteresseerd in onze producten? Neem dan even contact met ons op voor een apart verzendtarief, in bepaalde gevallen is een verzending naar België zelfs gratis.

 

 

 

2) Levende have:

1 x per week op vrijdag.

Minimale orderbedrag 100,00 euro

 

Tarief  -  €17.50

Dit tarief geld voor de bezorging binnen geheel Nederland

 

Details:

Als u zowel producten als dieren tegelijk wilt bestellen ontvangt u doorgaans de gehele bestelling in een keer. In bijzondere gevallen is het mogelijk dat u uw producten apart ontvangt, deze worden dan een paar uur of een enkele dag later bezorgd. In het geval dat uw producten apart verzonden worden is het eventueel mogelijk dat uw goederen (bijvoorbeeld) door uw buren of lokaal postkantoor in ontvangst worden genomen.

 

Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw dieren veilig en gezond bij u aankomen. Onze koerierdienst haalt de bestelde dieren op van de groothandel(s) en bezorgd ze direct aan uw opgegeven verzendadres. Dieren kunt u niet retourneren en er gelden geen garanties. Wij garanderen u wel gezonde en mooie dieren bij aankomst, u kunt eventueel een garantie certificaat bij ons kopen, hiermee kunt u uw dieren verzekeren. Bezoek voor meer informatie over deze verzenddienst onze levende have pagina.

 

Zorg ervoor dat u op het moment van bezorging aanwezig bent, indien wij een dichte deur aantreffen rekenen wij  opnieuw bezorgingskosten.

Het is altijd mogelijk om van te voren het tijdstip van bezorging te bespreken.

 

Momenteel kunnen alleen Nederlandse klanten direct bij ons afrekenen, woont u in belgië en bent u geïnteresseerd in onze dieren? Neem dan even contact met ons op voor een apart verzendtarief, in bepaalde gevallen is een verzending naar België zelfs gratis.

 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot onze verzendprocedures? Laat het ons weten, email ons naar aqua-ocean@live.nl, u kunt ons ook telefonisch bereiken op +31638580311. Wij waarderen uw mening en beantwoorden graag uw vragen.

 

Vriendelijke groet,

 

Team Aqua-Ocean

Back