TEST

 

Welkom op onze klantenreacties pagina. Sinds zomer 2012 is Aqua-Ocean begonnen met het verzamelen en plaatsen van klantreacties. Hieronder plaatsen wij regelmatig de ontvangen reacties. Wilt u ook uw ervaring delen over uw bestelde dieren, producten of diensten? Stuur ons dan een berichtje naar aqua-ocean@live.nl. Wij danken u hartelijk voor dit initiatief! 

 

 

 

"Goede morgen Sjors. Ik wil je mededelen dat de nieuwe lichtbak het goed doet !!!! Hij hangt nu 2 dagen."
 

Ton
 

 

 

"Beste Sjors, Bedankt, je tegoedbon is binnen. Met de trekkers vis gaat het goed hij is de neon juffer al de baas.

Alleen het leder koraal is nog niet open geweest."

 

Ronnie

 

 

 

"Mijn ervaringen met Aqua-Ocean zijn goed. Bij de start van een klein nanobakje van 30 bij 30 werd ik uitstekend geholpen. Was op zoek naar wat levend steen, maar werd uiteindelijk geholpen met levend steen, vers zeewater en hulp en uitleg bij de installatie van het bakje.

 

Omdat ik zo goed geholpen was, twijfelde ik ook geen moment om Aqua-Ocean in te schakelen bij de aanschaf van een groter aquarium. De advisering voor de RSM 250 was degelijk en prettig, er werd voldoende tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Ook bij de uiteindelijke installatie van de RSM werd de tijd genomen en werd de werking van de techniek goed uitgelegd. Nu een maand na de opstart kan ik altijd bij Aqua-Ocean terecht met vragen en probleempjes. Top service."

 

Cisca, Amsterdam

 

 

 

"Ontzettend bedankt voor alle hulp vandaag!! We hebben heel veel geleerd!!"

 

Lindeke en Peter, Enschede

 

 

 

"Ik heb 2 steenkoralen en een doopvontschelp gekocht op aqua-ocean.nl. Ik ben erg tevreden over de procedure. Ik heb nog nooit eerder online dieren besteld en was daarom ook wat onzeker of het wel goed zal gaan. De goede prijzen hebben mij in de eerste instantie overgehaald, daarnaast heeft de kwaliteit van de wezens mij geëanthousiasmeerd. Binnen 2 dagen had ik mijn wezentjes binnen. Allemaal gezond en ik ben ook erg tevreden over hun grootte."

 

Dhr R. Koekkoek

 

 

 

"Ter informatie is afgelopen maandag de juiste lamp geleverd.....goede afhandeling door de leverancier!"

 

Vincent

 

 

 

"Beste George, wil je even bedanken voor de hele goede service die je geeft!. Dankzij jou staat mijn bakkie er weer schitterend bij en hoef ik me niet druk te maken of alles wel goed komt; jij regelt dit voor me! Mijn klanten vinden de bak ook erg mooi en ik prijs je dan ook steeds weer aan! Dus super bedankt!!"
 
Dhr W. Pepping, Sfeervol Stoken, Dronten

 

 

 

Hallo. Enige tijd geleden een licht kap besteld bij Aqua-Ocean. Mooi ding ,hij werd bezorgd door Sjors zelf en heeft mij geholpen met het plaatsen en  gebruiksklaar maken. Ik was super blij dat hij er was. Want er moest toch nog wat aan de licht kap gedaan worden. Bij mijn tweede bestelling een prima service, want ergens tussen mij en Aqua-Ocean raakte het pakketje kwijt , kan gebeuren. Na met Sjors aan de telefoon gesproken te hebben zei hij dat zonder enige moeite ik een nieuw pakket toe gestuurd zou krijgen, en inderdaad twee dagen later kon ik mijn pakket in ontvangst nemen. Al met al ben ik meer dan tevreden over aqua-Ocean."

 

M. Vega

 

 

 

"Onze ervaring met Aqua-Ocean is prima. Wij hebben door Aqua-Ocean een koi-vijver laten plaatsen over onze bestaande heen, dus de oude vijver eruit. Na veel voorstellen van beide kanten besloten wij een rechthoekige vijver met grind-plantenfliter te laten plaatsen. Aqua-ocean heeft ons hierin niet teleurgesteld en een keurige mooie koi-vijver afgeleverd zonder haast werk. Tot onze tevredenheid komen zij nog af en toe onze vijver controleren en schoonhouden."

 

Fam. van Rossum

 

Beste Sjors,

Hierbij een melding voor je klantreacties ;)

De pitvis is zeer mooi van kleur.
En heel erg bedankt voor je advies om het aquarium beter te kunnen
onderhouden.

Je hebt mij zeker als nieuwe vaste klant erbij.

Met vriendelijke groet,

Lex